Væske filterposer

Væske filterposer er den mest anvendte teknologi, når partikler skal skilles fra væsker. Væske filterposer er både effektive og besparende at anvende til bred vifte af filtreringsopgaver. Lad os hjælpe dig med at få de rigtige

væske filterpose

Udskilning af partikler i væske

Nomitec leverer filterposer og filterpatroner til filtrering af væsker. Væskefilterposen opsamler de uønskede partikler og holder på dem. De filtrerede partikler forbliver på indersiden af filterposen og kan derfor let bortskaffes. Filterposen kan leveres i en fuldt brændbar version.

Nomitec tilbyder individuel rådgivning med hensyn til hvilke produkt du skal bruge for at opnå optimal rensning af væske, i netop jeres proces.

Vi laver desuden teknisk dokumentation og opretter et unikt varenummer på alle specialtilpassede filtre. Genbestilling gøres derved enkel – og sikrer at det rigtige filter leveres, hver gang.

Fordele ved væskefiltre fra Nomitec:

  • Flere typer filtermateriale på lager
  • Nem genbestilling og hurtig levering
  • Tilpasset den specifikke proces
  • Leveres også til fødevareindustrien
  • Filtre laserskæres for optimal præcision og et ensartet produkt, hver gang.

Nomitec leverer også væske filterpatroner til filtrering i specielle væskefilterhuse.

væske filterposer gruppe

Vil du bestille med det samme?

Så kan du oprette en gratis konto og med det samme se alle vores produkter og priser. Bemærk: Kræver CVR nummer

Vi er specialister i væske filterposer

Vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Som kunde får du adgang til vores online værktøjer, for enkel genbestilling og påmindelse om hvornår filteret skal skiftes igen.

Væskefiltre til alle behov

Filterposer fremstilles både i typerne nålefilt og monofilament. Begge typer fås både i polyester og polypropylene.

Monofilament kan leveres med en åbning helt op til 1500 micron hvilket er en fordel hvis man vil fjerne større partikler fra sin proces. Monofilament væskefilterposer leveres i størrelser fra 1- 1500 micron.

Nålefilt er godt til de helt små partiker  da filtermediet er meget tættere og laver en finere filtrering. Nålefilt væskefilterposer leveres fra 1 – 200 micron.

Fødevaregodkendte filterposer til væske

Vores væske filterposer fås også til kontakt med fødevarer. Ved bestilling leveres der også en fødevaregodkendelse af det valgte materiale.

væske filterposer

Lad os hjælpe dig med din væskefiltrering

Kontakt os i dag og hør mere om vores løsninger til væskefiltrering