Væske filterpatroner

Filterpatroner til væsker, spundne garnnøgler eller plisserede ultrafine filtre. Vi kan levere et stort udvalg af væskefilterpatroner

væske filterpatron

Væske filterpatroner med stor kapacitet

Væskefilterpatroner anvendes til væskefiltrering der hvor der er behov for en stor filterflade på forholdsvis lille plads. Væskefilter patronerne kan være konstrueret forskelligt alt efter hvilken mængde væske der skal løbe igennem, og størrelsen på de partikler man ønsker at filtrere.

Filterpatronernes opbygning og funktion

Patronerne kan bestå af spundne garnnøgler af fine fibre, eller konstrueret som fine plissérede filtre for større filterflade. 

Væskefilterpatronerne placeres ofte i et dertil indrettet filterhus, hvor patronen fungerer som en indsats. Væsken som man ønsker at filtrere passerer igennem filterhus og patron, hvor de uønskede partikler samles. Frekvens for skift af patroner afhænger af processen og mængde af væske der filtreres. 

Vores væskefilterpatroner anvendes i mange brancher og processer f.eks. farmaceutisk, fødevarer, drikkevarer, elektronik og kemisk.

Fordele ved væskefilterpatroner fra Nomitec

  • Hurtig levering
  • Flere typer og modeller tilbydes
  • Standardvarer lagerføres til dag-til-dag levering
  • Kan fremstilles specifikt til jeres proces
  • Kvalitetsprodukter til aftalt tid
Væske filterpatroner

Vil du bestille med det samme?

Så kan du oprette en gratis konto og med det samme se alle vores produkter og priser. Bemærk: Kræver CVR nummer

Vi er specialister i væske filterpatroner

Vi kan også hjælpe dig – Så kontakt os i dag og lad os vende samarbejdsmulighederne

Typer af væskefilter patroner

Nomitec tilbyder en række forskellige kvalitets væskefilterpatroner til industrielle formål. Vi leverer alle de mest anvendte typer af patroner til væskefiltrering. Vi kan også hjælpe dig med at finde præcis det væskefilter, som passer bedst til jeres proces.

  • PP patroner – dybdefiltrering, 10″-40″, 1 – 125 µm
  • Plisserede patroner – dybdefiltrering, 0,5 – 70 µm
  • Absolutfiltre –overfladefiltrering el. steril produktion

Vi leverer dagligt totalløsninger indenfor procesfiltrering til alle former for industri. Væskefiltre er blot en af de ting vi kan hjælpe jer med. Tag os med på råd og få den helt rigtige løsning.

Finder du ikke det du søger?

Kan du ikke finde lige netop den type af væskefilterpatron du har brug for her på siden, så er du meget velkommen til at kontakte os – Vi kan lave præcis det væskefilter I har brug for.

Søger du hjælp til valg af væske filterpatroner?

Kontakt os her for en uforpligtende snak om hvad vi tilbyder