Procesfilter

Et procesfilter af en høj kvalitet er en væsentlig del af en effektiv produktion. Vi har specialiseret os i at levere kvalitetsfiltre og viden om procesfiltrering.

procesfilter

Procesfiltre giver ren luft til alle

Et procesfilter, er et filter bygget og tilpasset en proces i industriel fremstilling eller produktion.

I alle processer, hvor der opstår støv, røg, aske, sod eller lignende, anvendes luft til at fjerne eller transportere disse stoffer. Luften låner vi fra naturen, og der er en stigende forståelse for, at vi må aflevere den tilbage i en tilstand, som er i harmoni med naturen.

Hvis den luft, vi afleverer, er lige så ren eller renere end den vi låner, vil der være gode chancer for, at kommende generationer vil kunne nyde godt af det naturen kan byde på.

Unikke filterposer til unikke processer

Forskellige processer kræver individuelt tilpassede filterposer. Ligesom andre dele som støttekurve og rensesystemer skal tilpasses den proces de skal indgå i. Uanset om der kræves høj udskilningsgrad, høj kapacitet eller andre egenskaber, kan Nomitec hjælpe jer med den rigtige filterløsning.

Fordele ved et procesfilter fra Nomitec

 • Specifikt tilpasset netop jeres behov
 • Kan leveres i alle størrelser
 • Vi fremstiller også til fødevareindustrien
 • Nomitec er din partner fra skitse til færdigt filter

Vi er specialister i procesfiltre

Vi kan både levere den nødvendige know-how til at rådgive dig og kan samtidig producere og levere produkterne. Vi leverer høj kvalitet, til tiden

Procesfilter – Tilpasset din proces fra idé til færdigt filter

Nomitec tilbyder totalløsninger inden for procesfiltrering i den industrielle sektor. Vores spidskompetence består i viden og know-how, om filtrering og de forskellige muligheder der er for at konstruere så effektivt et filter som muligt. Vi har igennem mange år projekteret, fremstillet og opsat filtre i hele landet, og kan med rette kalde os for eksperter på området. Uanset hvilken proces du har, kan vi assisterer med konstruktion eller optimering af dit filter. Vi tilbyder vores ekspertise hele vejen fra skitse til færdigt opsat filter. Nomitec er din partner igennem hele processen.

Nomitec har igennem årene udviklet egne specialkvaliteter af posefiltre i vores tekniske laboratorium, som alle har tilfælles at de optimerer driften for netop den proces de er udviklet til. Vi har stor erfaring i at levere både standardprodukter og specialtilpassede løsninger.

Sådan kommer vi i gang med jeres procesfilter

Det første trin er at kende behovet for den pågældende filtrering. Når vi ved hvor meget luft der skal filtreres og vi kender de fysiske rammer for hvor filteret skal stå, så begynder vi at beregne størrelse på filter med udgangspunkt i jeres opmåling og behov.

Parametre for opbygning af procesfilter

 • Fysisk plads til rådighed (placering i hal eller lignende)
 • Antal M³ luft der ønskes filtreret
 • Hvilket produkt der filtreres
 • Temperatur i filter
 • Nyt eller udvidelse af eksisterende anlæg
 • Filtreringsniveau
 • Særlige behov og ønsker

Når idégrundlag og skitser er på plads, gennemgår vi sammen tilbuddet, så I får præcis det I ønsker og har behov for.

Procesfilter med silo

Procesfilter filterhuse til udendørs brug

Nomitec er din nye leverandør af procesfilter

Vi leverer dagligt totalløsninger indenfor procesfiltrering, og kan også hjælpe jer – giv os et ring eller send en besked, så kontakter vi jer