Montagerammer

Montagerammer til filtre i alle standard størrelser, udført i rustfri stål eller galvaniseret plade

Montagerammer til kuvertfilter, kompaktfilter og panelfilter

Montagerammer til kuvert-, kompakt- og panelfilter

Montagerammer fra Nomitec bruges til at fastholde dine kuvert- , kompakt- eller panelfiltre i filterskabene eller i de ventilationskanaler hvor de skal monteres. Rammerne er konstrueret således at man placerer sit filter i rammen og fikserer det med de 4 montageclips der sidder i rammens 4 hjørner. Montagerammerne kan fås til alle standard størrelser af kuvert- , kompakt- eller panelfiltre. Samtidig kan rammerne leveres i både rustfri stål samt galvaniseret plade, alt efter behov og ønsker. Alle standard rammer har montage til både 25 og 46 mm filterramme.

Montagerammer fra Nomitec

  • Montage-rammer i standardstørrelser er lagervare, klar til levering
  • Fås i galvaniseret eller rustfast stål.
  • Montage-rammer kan leveres med eller uden pakning.
  • Montage-rammer kan anvendes til kuvert-, kompakt- og panelfilter.

Vi er eksperter i ombygning af filteranlæg, så har du en anden type filteranlæg i drift, men ønsker udbygning eller ombygning af dit nuværende system, så kontakt os for en snak om dine muligheder. Nomitec har stor viden indenfor tragte, overgange og flex-forbindelser fra nye til eksisterende anlæg, både rund til firkantet, samt spjældløsninger og meget mere. 

Nomitec designer og leverer dagligt ventilations– og filtreringsløsninger i hele landet, så vi er eksperter i at sammensætte, optimere, ombygge og fremstille holdbare løsninger. Hvis du har spørgsmål vedrørende dit anlæg eller hvad den optimale løsning kunne være, så kontakt os allerede i dag for en samtale om dine muligheder.

Montageclips til montagerammer

Vil du bestille med det samme?

Så kan du oprette en gratis konto og med det samme se alle vores produkter og priser. Bemærk: Kræver CVR nummer

Kan vi hjælpe dig med montagerammer?

Så kontakt os gerne til en snak om hvilke produkter der passer til netop dit behov