Komfortventilation

Hos Nomitec findes alle slags filtre til langt de fleste ventilationsanlæg. Filtre skal sørge for at holde uønskede partikler væk fra indeklimaet, så alle kan nyde et rent og støvfrit indeklima

kompaktfilter til komfortventilation

Nomitec leverer alle typer ventilationsfiltre til komfortventilation

Når den professionelle ventilationsinstallatør skal vælge kvalitetsfiltre

Komfortventilation finder man oftest i kontormiljøer, i detailhandlen samt hos de fleste fødevareproducenter og restauratører. Det er vigtigt at have ren luft og godt indeklima, hvorfor komfortventilation nærmest er standard i dag.

Det er vigtigt at anvende filtre fremstillet efter de seneste normer og de nyeste teknologier, både for effektivitet og funktion.

Komfortventilation fra A-Z

Komfortventilation dækker over flere typer filtre. Det kan være kuvertfilter, planfilter, kompaktfilter eller panelfilter.  Nomitec leverer alle typer af filtre, samt montagerammer hertil.

Det er Nomitec´s ambition at levere filtre af høj kvalitet og samtidigt være konkurrencedygtige. Vores filtre fremstilles og testes i henhold til de nyeste normer, EN 779 2012

Vi lagerfører alle standardvarer, og kan derfor levere de fleste fra dag-til-dag.

Vil du bestille med det samme?

Så kan du oprette en gratis konto og med det samme se alle vores produkter og priser. Bemærk: Kræver CVR nummer

Søger du en leverandør til din komfortventilation?

Kontakt os allerede i dag for en snak om hvad vi kan gøre for dig 

Komfortventilation på den nemme måde

Filtre kan bestilles online hos os – da det skal være nemt at bestille filtre til komfortventilation. Hos os kan du vælge hvilken type filter der skal bruges og søge efter filterklasse og størrelse. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 64 40 00 14 for hjælp, rådgivning og bestilling.

Nomitec tilbyder

  • Ved bestilling inden kl 12.00 sender vi samme dag.
  • Filtrene leveres i brugervenlige kasser med plads til 2 filtre. I kassen ligger der en pakning og en pose til bortskaffelse af det brugte filter.
  • Vi tilbyder også at sende dig en påmindelse, når filteret trænger til udskiftning igen.

Alt dette er standard når du bestiller hos Nomitec – vi ønsker at gøre det enkelt for dig at vælge, bestille og skifte filtre.

filterkasse pap

Vi er specialister i komfortventilation

Vi vil gerne være din leverandør indenfor filtre til ventilation. Vi tilbyder online bestilling, overvågning af dine filtre og altid god service