Filtervagt

Hvis der skal opnås sikkerhed for en nøjagtig detektion af lækager fra et filter, er differenstrykket langt fra tilstrækkeligt. Der skal måles partikler. Vi kan hjælpe dig med at få den rette filtervagt til jeres behov

filtervagt og støvmåler

Filtervagt til støvmåling 

Filtervagten bruges til at detektere fejl eller uregelmæssigheder i dit filter. Den kan have flere funktioner og formål. Filtervagten er typisk placeret i siden af et filter med en sensor eller sonde inde i filtret. Ved hjælp af en styring kan sonden afgive et signal for niveauet af støv, koncentration mv. i filtret. Dette signal afkodes og kan indikeres på flere måder, for eksempel ved hjælp af en signallampe der tænder eller en alarm der hyler.

Filtervagten hjælper dig med at holde øje med dit filter indefra

Filtervagten kan f.eks. fortælle om der er lækage i filtret og hvilken betydning det får for støvmængde, frekvens for poseskift, differenstryk.

Fordele ved Støvvagt fra Nomitec:

  • Enkel installation
  • Stabil og holdbar løsning
  • Simpel at betjene
  • Mulighed for tilkobling elektronisk styring

Der findes mange forskellige løsninger og muligheder for detektion og niveauaflæsning. Nomitec hjælper gerne med at finde den optimale løsning, til jeres behov.

Filtervagt med Styring

Vil du bestille med det samme?

Så kan du oprette en gratis konto og med det samme se alle vores produkter og priser. Bemærk: Kræver CVR nummer

Har du brug for rådgivning vedrørende filtervagt?

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak

Triboelektrisk støvmåling med filtervagt

GDM 1 Grafic Dust Monitor er den nyeste generation af triboelektriske støvmålere. Med det robuste design og simple installation er GDM 1 den mest anvendelige støvmåler.

GDM 1 omsætter ændringen af det elektrisk ladede felt omkring en rustfast stav (RP 04) til støvudslip på den grafiske styreboks. Ændringerne skyldes de elektrisk ladede partikler, der passerer proben. Der kan kompenseres for varierende temperatur eller flow, så visningen altid er korrekt. Kalibreres GDM 1, kan signalet omsættes til mg/m3.

Støvmåleren kan også leveres med en mere simpel styring, hvor en alarm udløses ved overskridelse af en forudindstillet grænse.

  • GDM 1 Støvmåler der kan kalibreres til måling i mg/Nm3
  • SDM 1 Filtervagt med justerbare alarmgrænser
  • Begge styringer kan tilsluttes RP04 proben
  • Standard udgave til 150°C
  • Høj temperatur version 300°C
Støvmåler

Søger du hjælp til valg af filtervagt?

Du er meget velkommen til at kontakte os, for en snak om de muligheder vi tilbyder