Nyheder fra Nomitec

Der kommer jævnligt nye produkter til sortimentet eller forbedringer af eksisterende. Her kan du læse nyheder om filtrering, så du kan være opdateret på det der bevæger sig i branchen og hos os

Camfil AB har opkøbt Nomitec AS

Det er med stor glæde vi kan meddele, at Camfil AB med virkning fra 20. september har opkøbt Nomitec AS.

Camfil vil med opkøbet af Nomitec AS få udvidet produktsortimentet til også at omfatte filterposer til procesfiltre og filteranlæg. Tilførslen af ekspertise indenfor procesfiltrering gør at vi i fremtiden er en endnu mere komplet filterleverandør.

Med markedets øgede fokus på indendørs luftkvalitet, produktions effektivitet og energi står Camfil endnu stærkere med en total leverance af komfort og proces filtre.

Som kunde vil du fremover få adgang til luftanalyser, energi-, kul- og renrumsberegninger. Udover at alle vore produkter er testet i henhold til gældende standarder giver vi også Effektivitets garanti på udvalgte produkter

44 dygtige medarbejdere med stor knowhow står klar til at servicere såvel eksisterende som nye kunder. Vi garanterer stor leveringssikkerhed fra lagre fordelt i henholdsvis Skovlunde, Tilst og Ejby.

Det er vigtigt for os, fortsat at kunne levere god service, leveringssikkerhed, fleksibilitet samt konkurrencedygtige produkter. Vi vil sikre at du udelukkende mærker de positive forandringer, med denne styrkelse af de to virksomheder.

Med din nuværende kontaktperson vil vi sikre dig, at du også fremover får den optimale service og får leveret et produkt som giver værdi for firmaet.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte undertegnede:

Henning Søgård Jensen (Direktør)
Mobil: 26 73 42 01
Email: hsj@nomitec.dk

Søger du hjælp eller viden om filterprodukter?

Så er du velkommen til at kontakte os til en snak om hvordan vi kan hjælpe dig